mzrvrdy
Gdybi chcýpli fšecki stromi a zvostala ponich dějra jak do prdele vobrowskí
tak bi pak možná ťachťol přizpůsobil pleumku tý velký gajdžedůdě
a ta gajdžeďů da by mu pak zas nasrala zlatej podkov tolyka
žebi se tim štěstym vouplně zalknul kretén
potrat jeden
vanenoby se to pak votáčlo a vuš bito bejlo taki jynáč
třeba by Ríbrcoul čmuchal k fusekli Krakonošova Cypíče
anebo bi Klauzojc pradebyllus mněl z mrkve svetriček jako Petříček
šulyla la bu me mé méééé
bibapo lůla trajlalá trajla
tra tra tra trá tráá
šalala šala la ša ša šá
no a taky se tam
Komentáře (1)
Komentujících (1)