Neboj se...
Když jsem s tebou,
chci všechno
a vlastně
vůbec nic
-
zastavit čas
malovat křídou na chodník
tvoje jméno,
smát se jako blázen
a říkat ti věci,
co bych o sobě
nikdy nikomu neřekla,
věci,
na které se někdy bojím
i myslet.
Říct ti,
že tě nechci už nikdy vidět,
smazat tě ze světa,
jako křídu z dlaní,
co bych tě s ní
tak ráda hladila
Chci,
abys odešla
a stejně tak
zůstala stát.
stačí mi jen říct:
neboj se (mě) milovat
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Heavy
Komentáře (0)