Jediný smysl života je žít pro hřích
Anotace: Někdo má v sobě málo, přesto i to, co jsem já dávno ztratila, a to ...
Dala bych si předsevzetí
vidět ještě jednou
minulý rok
defilovat
záhybem
opiového mola
bacardi
vidět a ptát se, proč já
vidět tě dvojitě za střízliva
za rámem obrazu
asi novodobý Dorian Gray
trochu pošetilý
trochu mladý
ještě nevinný
a nikdy nedočíst tu krutou knihu
a nespatřit tolik omylů
lidstva
v jedné štamprličce
pak Tě políbit na čelo
a říct, že to všechno
je za námi
láska
strach z dospělosti
šestka na konci
toho promarněnýho
večera
kdy z rebelů
vyvstávají
polobozi
dnešní církve
dala bych si předsevzetí
mluvit otevřeně
a přitom neublížit
tolika lidem
a už teď vím, že to zas nedodržím
a budu čekat
možná marně
možná víc střízlivě
na osmičku
Komentáře (4)
Komentujících (4)