Milovat básně.. jajjj.. jak já to dobře znám.. :)
A víš co? užij si to.. je to doopravdy krásné.. a až jednou přijde ta chvíle.. buď budou básně... realitou a nebo se ze strdíčka vygumují..
sama jsem zvědavá, jak to dopadne :) kuk
01.01.2007 19:10:00 | Zamilovaná do nezamilované doby