Po Roce...
Rok s rokem se sešel, já se znovu na ples těším. Snad jen aby ON přišel, "ahoj ještěrko" v duchu slyším. Krásný úsměv co měl rád při vstupu vykouzlím, otočím se a znovu HO vidím. Svými šaty snad ho okouzlím, do neštěstí znovu se řítím. Však opojení ve vteřině přejde, zahlédnu slečnu co za ruce ho drží. Otočím se a vduchu říkám "smějde", je zadaný, už to nejde...
Komentáře (0)