Anotace: Zkoušela jsem napsat haiki. Jsou to moje jedny z prvních a moc se nezdařily, za kritiku budu ráda!!
já si myslím, že se povedly.. oboje.... a haiku jsem se potkala na literu... a myslím, že to je z nejpovedenějších, co jsem tady četla.. když nepočítám pár vyjímek :)
01.01.2007 19:23:00 | Zamilovaná do nezamilované doby