Ospalá
Stará noc či mladé ráno,
postel čeká – rozestláno…
Jindy by ptáci zpívali,
teď vločka taje na skráni
a za rohem se žebrák choulí.
Stará noc či mladé ráno,
postel volá – odestláno…
…a hvězdy s nebem spoutané
jsou za mraky schované
jak to tělo denním tiskem.
Stará noc či mladé ráno,
postel zívá – načechráno…
…sněhem kryté staré zprávy,
nezahřejí oči z trávy,
jež zaslzely naposled.
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Dermgen
Komentáře (1)
Komentujících (1)