Hm, proč myslíš, že to má nějaký smysl? Ne, vážně, vycházelo to z určitého pocitu, řekněme, názorové izolovanosti v určitém okruhu lidí , to se stává, chápu, že to není příliš jasné. No, ne vše je vždy musí podařit, že?
07.01.2007 17:45:00 | Weichtier
Nezlob se, ale tohle jsem asi moc nepochopila.Je to sice báseň s názvem- Bez názvu, ale postrádám smysl. Povíš mi ho?
07.01.2007 13:19:00 | Verule