Touha
Anotace: .... nejspíš nesplnitelná..
.. Chápat, co se děje kolem,
neužírat se vlastním bolem,
brát všechno, co život dává,
nechat stát se, co se stává,
nechtít všechno, nemít nic,
rozpoznat, co platí víc,
umět žít i bez lásky,
nepokládat si otázky,
v noci spát a ve dne žít,
nechtít pořád jenom snít,
neztrácet se sama v sobě,
dokázat žít v téhle době,
nezničit si vlastní duši,
vědět dřív, co jiní tuší,
umět spolknout všechny prohry,
znovu se zpět vrátit do hry,
nechat věci plynout časem,
neběžet za každým hlasem,
minulost už nechat být,
přítomností začít žít...
Komentáře (0)