Poslech spánku
Poslouchám
jak spíš
jak nic netušíš
Poslouchám
zvuk tvého spánku
když má mysl
má již na kahánku
Má to smysl -
poslouchat jak spíš?
O čem asi sníš?
Poslouchám
jak dýcháš tiše
jako když vánek
hýbne plyšem
Poslouchám
taje všech zvuků kol
a tys můj tajný bol
Proto tu sedím
proto jen vnímám
protože nevím
..proč tvůj spánek hlídám?
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09
Komentáře (1)
Komentujících (1)