Zamyšlení
Anotace: Všichni jsme jen výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. -Buddha
Všechny mé básně
prožívám
a všechny mé prožitky
píšu.
Tak kde beru čas
na život?
Ve vaně
tonouce usínám
a chleba kůrky
hryžu
jen tak, abych zas
neumřela snad.
Neznalá světů ostatních
namáčím pero
do inkoustu
a snažím se rukou svou a tvých
smyslů, ženo,
přijít na chuť kouzlu,
které je
ve mě?
Ale....
.....proč?
Komentáře (0)