Nastala nám Noc
a chtěla možná trochu moc
Chtěla snad teplo
hladit a milovat
chtěla Noc
vědět moc
že nebude litovat
Nastala nám Noc
temná a větrná
Až podlamují
se z ní kolena
Houbové ticho
jen píseň větru
Kdo asi uvítá
tu bláznivou četu?
Vedenou Měsícem
ve stanu mraků
před ním rota vojáků
halená do fraků
Nastala Noc..
možná je smutná!
Jak asi víno
a pár vojáků chutná? =)