Propad
Aniž bych se ohlédl
propadl jsem se jako Alice
dírou z vesmíru, zbledl
na vidinu, no tak nezmiz
když ohlédnutí zpátky
vymaže fobie psát paměti
se zpětnými zrcátky
nechci mít nic, jinak ztmavěti
zkusím, prý račte, pane
vybrat si z nabídky vesmírů
kterýpak mě uhrane?
nezvládám reklamy přemíru
nakonec se zárukou
kvality produkt mě přesvědčil
jak dítě mě na rukou
ukolébal.. mé sny nepředčil
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)