Slib, jenž krví byl zpečetěn
Dobou mohl být promlčen
Slunce láká svou hřejivou náručí
Světlo temnotě: ,Ustup!´ poručí
Kalné okamžiky, kdy rozehráváme své hry
Balancuj, jsou vratké, ledové kry
Ve stínech pohřbené za chladného úsvitu
Jablko zkažené, prohnilé v letitou dřímotu
Závěť svou do láhve vložil, aby nalezl
Studánku, studánku bez mlhy, kam by zalezl
Hříchem prokláté, prohnilé jablko
Poslední pohled andělských očí
Do kaluže slz, kde své dlaně smočí
Herní deska vodou zmáčená