Anotace: -
Kolik bolesti si musí člověk zažít,
kolik pastí a překážek musí přežít,
aby se dostal k svému vysněnému cíli?
Osud, ten nám naznačuje kudy jít,
i když čas od času musíš i zdma projít,
ale ukáže nám opravdovou cestu k cíli?
Kolik je těch osudových cest?
Odpovídá osud: Mnoho správných i slepých jest,
ale my se ptáme, která cesta je správná k cíli?
Chvíli vidíme cíl i úděl,
uběhne chvíle a hle - kam se poděl?
Ztratili jsme se na cestě k cíli.
Po pár letech, chybách, cestách se zamyslíš,
byla tebou zvolená cesta správná? Přemýšlíš.
Dovedla mě tato cesta k mému pravému cíli?