Souhvězdí
Černá postava v saténu,
Ted nezáleží na jménu.
Tma zahaluje mužskou tvář,
slza dopadne na oltář.
Cítit zas horkost jeho kůže,
Políbit rty-ty rudé růže.
Moci pohlédnout do těch očí,
Byl jsem tvůj velký vůz a ty můj kočí.
Prostor ozáří plamen svíce,
Rychle otírá vlhké líce.
Proč opustils moje hvězdné nebe?
Ztratil jsem svůj malý vůz-ztratil jsem tebe.
Komentáře (0)