Anotace: Nevím, co dávají do Becherovky, ale já po ní mívám halucinace... ;-)
mám asi dneska DAy without POetry, nějak nemůžu najít ten správnej tón. Ale líbil se mi poslední řádek O:-)
/a měsíc je MIM...vzkazují roboti/
04.01.2007 14:45:00 | EsmE