SCRABBLLE
Anotace: Báseň utvořená ze slov ze hry SCRABBLE. Je to divný, ale chytil jsem při té hře múzu a ostatní hráči, na mě museli 10 min. čekat. Tak hodnoťte ok?
Opět po roce jsem spoután
Ve svém vkusu.
Poznávám krásu vzrostlých mečíků
V lukách zasetých.
Opět vnímám,
Jak nás náš pán vidí.
Je všude,
V mé rodině, v mých vyšlapaných botách,
V saních hříchem prokletých.
Cítím, jak má duše funí,
Neustále hledá spásu
V Boží síni.
Hledá, volá krále
V rosícím se jíní.
Pak vylezu si tiše
A čtu si Boží slovo v runách,
Jež mě očistí i viní.
Poté se postavím a zvolám…
ZASRANEJ ŽIVOT….
Komentáře (3)
Komentujících (3)