prosím nekomentujte tuto básničku....je pro mě hodně osobní..třeba ani nebude k pochopení... pusťte si k ní prosím tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=TtyQTb6sBhA&feature=youtube_gdata_player
Vstávám
známý dotyk podlahy
po ránu je vždy tak
vševědoucně chladný
už násobí jaký bude
dnešní den.
Na ramenou tuna vlastních vin
tak těžce se zvedají
nádech... výdech
pomalý pohyb pavučin
co u stropu zapomnělo léto
ne slzy ne...dnes ne..prosím
Cesta je cíl
je plná trnů
nebodají do chodidel
vpíjí se
do duší strážných andělů
Stahuji rolety posledních dnů
strašné je milovat....
vlastní fantazii
když se v ní ukrývá
jen
žonglér polopravd a snů....