Muzeum úsměvů
V muzeu úsměvů otisknu hubu
do plasteliny
koutkama nahoru jemně zaškubu
jako delfíny
k úsměvům celebrit přidám svůj úškleb
snad ironický
není nad splnění snů, tajných tužeb
sdílet navždycky
humornou ironii přehnaně obří
naivně chytrou
železný úsměv zub cení, jed kobří
nádivkou kyprou
uštkne a naplní hryz vrchovatě
- úsměv za úsměv
ten kdo má v zubech jed, zuby ve zlatě
tají rozumně
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)