Dno mého štěstí
Čekala, přesto přišel nečekaně.
Byl jako motýl.
Kouzelník zmizel
a zbylo tu prázdno,
avšak vášeň zůstala.
Pokušení,
sny
a představy,
v jejich světě zůstaly.
Tesknotou ubíjeni,
tam, kde se mlčí.
Svůj žal tiše
a přec hrdě,
svírají uvnitř sebe.
Komentáře (0)