Jsem jenom malej kluk ve velikým těle,
cítím se najednou tolik nedospěle.
Mám plno známých, věcí i aktivit.
Jediný co nevím je, jak správně žít.
Jsem náhle chycený v pasti nenávratna
jenže cena života je zpětně nepodstatná.
Zasekl jsem se zkrátka někde uprostřed
a teď nevím jak dál ani zpět.