Pláč
Pomněnkové oči
slzama nerosí
mé miminko holčí
ťapy ručky prosí
pro panenku mlíčka
ať plakat nemusí
dá barvu na líčka
stejnou rtíkám pusy
jak malina rudé
jsou, když se usměje
fpoho bejbé bude
když poho v domě je
někdy jednou za den
pláčem proč mě děsí?
chce říct, ač jsem zmaten
- na pláč se mnou hrej si!
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)