Napsal ŽIVOT SÁM
Svět je živoucí věc
Toto ctít
je překrásná věc
Vidět jak užaslé děcko
milovat úplně všecko
Pak i zázrak se může dít
Stačí jen láskyplně žít
Jak jednoduché
Jak těžké
Chce to jen zkusit
Ve všech životech
jsme byli vším
Nešli daleko pro potěh*
Netrapme se tím
Směs všelikého dění
to pro naše pochopení
(*potěh = široký řemen i k bití)
Ve stavu beztíže
slíbí vše napravit
co ho k zemi víže
Krosnu si nahodit
poté jde
do kolen i níže
Komentáře (3)
Komentujících (2)