Nic se jen tak nekoná,
někdo chtěl by
jiný může.
At zvítězí nad vším
pokora,když touha
mění muže.
A chtíčem se celý chvěje
volá dlaněmi
líbá na tělo.
I , kdyby spadl do
závěje
MÍT- by se mu zachtělo.
Tiše
mluví on,
pot zlil mu celé tělo,
jak kdyby uběhl maraton
dělá vše, co by se dělat mělo.
Tak děkuji-TI
za ty noci,
v náruči
venku
u sebe.
Já mohu ti ted jen tak říci
-že nemůžu být bez tebe.
Tvá Liduška