Anotace: -
Anotace: Z příběhů jednoho známého, děkuju mu za podělení se o své zážitky
Muž skoro dospělý,
v hledání osudu nešikovný, nevyspělý,
skáče do osudů nesprávných
osudů láskou zavázaných.
Spokojeně ti dva lidé žili,
nějaký ten pátek spolu byli.
Začalo se schylovat k pohromě,
obsazené v nové, třetí osobě.
Přivandrovalec. Přízeň jednoho si získal,
i přes ten pocit ničení něčeho nepřestal.
Jeden se změnil ve třetího.
Vandrák, ten se objevil v roli prvého.
Nevěra toho opravdu zamilovaného zlomila,
nové, hluboké rány vytvořila.
Člověk, co miloval, ztráty miloval,
znenadání se mužem bez osudu stal
Palme mosty přes minulost,protože jinak nám budou překážet v Naší přítomnosti i budoucnosti.
20.01.2012 16:23:23 | Lucy Susan
souhlas, člověk by se neměl dlouhodobě ohlížet dozadu.
28.11.2012 07:21:57 | Robin Marnolli
Neměl by se ohlížet až moc daleko, avšak někdo přítomný to porušil, někdo kdo tu psal komentář před námi..
28.11.2012 07:27:12 | Richter Rosenheim