Anotace: -
Studny vyschly a voda v nich není.
Slané písky od Skácela.
Velká bída a žádná škoda.
Studny vyschly a listí se kroutí
práchnivé padá na ztvrdlou zem.
Prsty se propletly v modlitbě doufajíc
že život vezdejší je jen zlý sen.
Studny vyschly a ptáčci pomřeli mrazem v den
kdy lidská srdce na kost ztvrdla
a na (k)ámen