"Miloval som ju"
"miloval som ju"
držal mi ruku
a funel do ucha
"miloval som ju"
nespúšťal zo mňa oči
a jazykom mi prečistil ústa
"ja som ju fakt miloval"
svet sa točil
poháre na zemi
fľaše v koši..
"milujem ju"
kričíš
v cudzej posteli
a do ucha
mi šepkáš jej meno
Přečteno 502x
Tipy 14
Poslední tipující: Martinecka23, KatkatkaW, Jozef Bojanovský, nebech, Bunney, Písnička..., Radek.oslov.Šafárik, radexk
Komentáře (1)
Komentujících (1)