Tady jsem,
tady jsem a čekám
Čekám,
zda si všimneš změny
Tady jsem,
tady jsem a hledám
Hledám nepopsané strany
Tady jsem,
tady jsem a bojuji
Bojuji,
ať můj život má smysl
Tady jsem,
tady jsem a miluji
Miluji,
když mám čistou mysl
Tady jsem,
tady jsem a toužím
Toužím po druhé duši
Tady jsem,
tady jsem a sním
Sním o té,
co vždy mé srdce rozbuší
Tady jsem,
tady jsem a oči otvírám
Oči otvírám,
protože chci žít
Tady jsem,
tady jsem a mluvím
Mluvím o tom,
jak krásné by bylo,
zas v Tvé náruči být…