Jsi myšlenka,
co mě budí
Jsi vzpomínka,
co k úsměvu mě nutí
Jsi úsměv,
co mě doprovází
Jsi však i kapka slzy,
když smích z tváří mizí
Jsi harmonie,
srdce bije
Jsi hudba,
mého srdce melodie
Jsi mou chvílí,
když už nestačí mi síly
Jsi polibek ve tmě,
tak prosím veď mě