Kocourek
Matýsek vedle mě leží,
a mé myšlenky kvapem běží.
Ten kocourek krásně hřeje,
a já nevím, kam můj život spěje.
Matýsku, hodně mi pomáháš,
víc než lidi mi dáváš.
Pohladit a vzít tě za packu,
díky tomu zapomínám na lásku.
Kočičí pusinka od čumáčku,
chceš se mazlit, bubáčku?
Obejmu tě a ty mi předeš,
zlepšit náladu dobře svedeš.
Zavíráš při tom oči,
pro nás neviditelné se točí.
Položíš mi packu do dlaně,
tvá přítomnost je jenom pro mě.
Komentáře (0)