Mé nebe,
když přišel nový den
Má noc,
když navštívil mě sen
Můj úsměv,
když jásalo mé srdce
Má slza,
když naposled hladily mě Tvé ruce
Má myšlenka,
když zastavil se čas
Má vzpomínka,
když naše píseň hrála pro nás
Můj polibek,
když pláč ze rtů utek
Má náruč,
když hřál mě Tvůj dotek
Má něha,
když mé tělo pocítilo pohlazení
Má skrýš,
když srdce zasypalo kamení
Má vášeň,
když rozhořel se plamen
Mé srdce,
miluji Tě, navždy Tvá Carmen...