Jak poznat čím nám má býti bytí ?
Vlna vzlyků se vzdouvá ve vlnobití.
Před bouří klid, po bouři mír.
Tvá vinna barví slova jako šmír.
A ten nepouští…
Opustím hnízdo, prozkoumám celý Svět,
Poletím nízko, ucítím každý květ.
Snad najdu něco, něco pro co stojí žít,
Můžeš nabízet kdeco, promiň musím jít.