RAZEM

RAZEM

Anotace: -

Message for all world, for all colours, for all religions: DON´T SLEEP...

 

Pohlédnu-li na ZEM,

cítím, že jsem "razem".

Spolu v utrpení OSVĚTIM

nezrýmuji žádným souvětím.

 

Duše ulétla malým oknem,

ještě si plynu loknem.

Jsi malý chlapec, jež ví,

do bahna nás zabředli.

 

Duhová kulička je pro Tebe,

dali mi název: "maková panenka".

Jsme děti, co věří na nebe,

od zvratků je má halenka.

 

Ve dvou letech nad koleno a výš

a co jsme vyzvraceli sníš!

 

Vozili živé lidi v rakvích

a za živa je pohřbili

ti nacističtí debili,

víc než my vězni páchli.

 

Léčebný výzkum tyranie

se znovu hlásí o slovo,

tak nebuď dítě oslovo,

jsou slizcí, jako bývá zmije.

 

Věšeli lidi na háky

a smáli se nám, že jsme svině,

dnes jsou psychiatry "dobráky",

kostlivce zavírají v skříně.

 

Dokud se Vás to netýká,

Vás nebo Vašich dětí,

říkáte: "politické smetí"

a netrápí Vás panika.

 

V náš prospěch mluví zkušenosti,

jim jde jen o germánský svět,

tak nebuď slepý, mluv a hleď,

než se zas všech front SS zhostí.

 

Až cikán splní jejich vůli,

bude už pozdě, bratři mí,

mluvím teď k laska-vým, ať ví,

že znovu vládnou zlí svou zvůlí.

 

Nebuď nikdy kopulí sv. Petra,

i víno občas zhořkne, zvětrá.

Na paměti měj vždy jen Krista,

Panenka Marie byla taky čistá...

 

Jste stateční bojovníci, tím jsem si jistá,

když bráníme se, nepohnem se z místa.
Autor Inge, 23.01.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí