Výplav
Na konci světa černá se line záře,
na konci světa psy slyšíš výt,
užiješ si život, a v potu tváře,
mdle a zasněně pozdravíš proletáře.
Ve sněhu brouzdáš se na cestách Svatých,
vyděděnců rodin, zlost zříš v očích,
které Ti vše vyčítají, ve dnech zlých,
ukazují, že vzbuzuješ jen smích.
S vrakem korábu plavíš se v dál,
s vrahem od drábů, zklamaných,
cestou krve schovanou v tmách,
po květech růží pošlapaných.
Nižádný soucit nemůžeš chtít,
Nižádný soucit nečekej od lidí,
vše co zmaříš, však můžeš mít,
nemusíš prosit tu vrstvu libidů!
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)