2012
Konec světa přežít
dovednost získat
jak štěstí ustřežit
z čeho vytřískat
nezmara, v těle mít
o život navíc
proroctvím se tlemit
do tmy, stům stálic
z nebe teď hrozícím
spadnout na Zemi
všeho demolicím
všemi verzemi
drtivých zániků
civilizace
nesdílet paniku
v top hrůz kloace
dvatisícedvanáct
poslední slíbí
berousek.. binčus - bác!!!
- mít tak alibi!
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga
Komentáře (0)