Rozsvícení
Spadané listí,
poutníkův hrad,
zemská poušť
větrem se čistí,
zametá do hlubin odpad a prach.
Přichází zjasnění,
na vrcholech skal
prostírá stůl,
rozpadlé mámení
odešlo do dějin,
plyneme v jednotě,
už není nás půl.
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, Helena Lovecká, jitka.svobodova, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)