Bílá tma
Mlha, skrze kterou viděti není
celé mé tělo obléhá
Bíla tma, kterou po rozednění
zvědavý člověk prohledá
Proč stále sam sebe nemohu najít?
Proč stále topím se v pochybách?
City své zkouším před sebou tajit
a nalézám se při chybách
A vždy jako rána palicí do tváře
jsou má poznání vlastního Já
které mi zrcadlo poslušně ukáže
a řekne: Tak takhle vypadá ubohost tvá
Mlha, skrze kterou viděti není
celé mé tělo obléhá
a tam rukou svou v ní hledám tu její
kde tlukot srdce se rozléhá
Komentáře (3)
Komentujících (3)