Tříkrálová
Obvyklý vzorec účetní
- má dáti - dal
v té situlaci nevšední
by asi neobstál.
Dávali jenom z vůle své
a nechtěli nic za to.
Byly to dary královské -
myrha, kadidlo a zlato.
A dnes, napříč staletími
zní poselství, že v tento čas
tři králové dary svými
obdarovávají i nás.
Co je to za dary? Znáte je:
Víra, láska a naděje.
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)