Polární záře
Polární záři jsem měl kolem hlavy
včera v půl sedmé
zelení oči, do ruda rty žhaví
bál jsem se ve tmě
dolů z obličeje dát obě dlaně
způsobit bruntál
čum davu dásničů s brutus ´waw´ v tlamě
ztrapčit se, jdu dál
jak se svatozáří nepoznán nikým
- typan je tydýt
jen úlet, v okáči, nechte si optiky
bulvínský líbit !!
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)