To je super :o)))
Já jsem jednou jela tramvají na černo a nastoupil revizor, tak jsem začala honem dělat, že telefonuju, a že ho nevidim a něco jsem důležitě do toho mobilu povídala - a v tom začal zvonit... Trapas jako kráva :o))) (revizorovi jsem utekla)
09.01.2007 16:43:00 | Hannazka
Občas si děláme víkend bez mobilů...to je paráda, fakt, vyzkoušej ;-) První dvě hodiny máš pocit, že Ti chybí ruka, ale potom - ta svoboda!
03.01.2007 12:32:00 | G.P.