Anotace: ...:::pozor pozor:::... v této básničce nejde o děj ale o pokus aby se básnička rýmovala jak posledním tak i prvním slovem zároveň. co si o tom myslíte ??
Rýmy to jsou poněkud jednoduché,ale jako jeden z prvních pokusů se to dá uznat.
Věřím tomu, že s přibývajícím časem a díly přijdou rýmy mnohem nápaditější.
04.01.2007 16:17:00 | CorrimsonTom