Našlehaný sníh ze všech těch kraslic... Některé věci se prostě dějí, stačí jedna cesta vlakem z kinosálu na Nádraží. (T., ... opravdu to nutně neznamená zraňovat, je to přesně naopak.) Člověk si může věřit, čemu chce, a já jedný takový jednodchý větičce věřím už dost dlouho na to, abych věděl, že to všechno za trošku toho opojnýho strachu stojí. Ať si říká kdo chce, co chce!
04.01.2007 06:27:00 | Koci
Díky T. Vidět světlo přes svářečský černý brejle dost dobře nejde. Vlastníma rukama sundat nejdou, jen těžce.
03.01.2007 22:37:00 | Brouzdal