krotim sve myslenky
oprate pali jak feferonky
na ceste zazivacim traktem
a tak..
zazivam
sbiram...a kradu
a saju..nektar tvych obrazku
co se vznasi
a bez pardonu levitiuji do znovuprecteni .))
mam rad takovy uvolneny blazneni .))
(samosebou v uvozovkach :))
04.01.2007 12:56:00 | Litle D
To nemá chybu moc dobré.Skvělé převraty.
03.01.2007 20:30:00 |
... převázat představy stužkou ... a stát se zlatou muškou
co splnit přání může ...
03.01.2007 19:49:00 | HarryHH