Cesta do neznáma
Anotace: Báseň má mnoho významů, ať si každý najde svůj vlastní..
Zde potupená a zavržená nezájmem,
ověnčená věncem s trny,
zde u stromu platí svůj pronájem,
střeží dům svůj,
kameny a drny.
Odpluje, uteče či odletí?
Chtěla přece žít jen pro děti...
...proč?...
...nikdo se nedoví...
...tajemství smutku a žalu,
dokud sám nevstoupí,
do bolestného sálu.
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)