...nic netrvá věčně ...ze semínka strom vyroste a v jeho koruně bývá pěkně živo ...a život i dává ...co chtít víc ...
04.01.2007 09:26:00 | WhiteSkull
Tomu se říká koloběh života. A kdo by chtěl něco jinak, má prostě smůlu... Hezký postřeh, nebuď z toho smutná, ze semínka vyroste strom a možná jeho větve podepřou ten chřadnoucí kmen. Všichni v to doufáme...
04.01.2007 07:57:00 | G.P.