Chtěla jsem plakat..
ale došly mi slzy
Říkám si
"Není to brzy?"
Vnímám to, co je teď
Jen leť..duše..
Má mysl ptá se,
kam..
Sebeklam?
Opozice mého míru
..otevřela oči
..něčemu spalujícímu
A když Slunce dostalo mé oči
..do kolen..
Padl i můj stín
..celkem odzbrojen