Život mezi pátou a šestou strunou
Anotace: pocit, chvíle, věčnost, život, konec
°
na hlavu už zas
místo vloček sněží Melancholie
a s ocelovým dopadem
stlouká mi tělo do hřebíku
možná je to právě ten
na kterém už léta visí
spoře zaprášená pětistrunná kytara
od strýčka Příhody
a právě tam
mezi pátou a šestou strunou
roztříštil se Smích
a každý den
zas a znova
učím se na ni hrát
pokorně a od začátku
;-(
Komentáře (3)
Komentujících (3)