Proti davu
Anotace: Nevím co napsat. Snad jen, že prosím o komentáře.
Kráčím sama proti davu
ač nemám žádnou vadu.
Mám hlavu, ruce, břicho, nohy,
sny, nadání a touhy.
Mám všechno co vy
a mám toho víc
a strachu nemám,
že nejdu vedle, ale proti vám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)