VLASY
Anotace: Uznávám, že je to trochu morbidní...
VLASY
Vlály plavé vlasy nocí,
vlály nocí osudnou,
zlomily už několik srdcí
svojí krásou ostudnou.
Padaly vločky na ty vlasy,
nocí černou a studenou,
neměly nouzi o ohlasy,
ale o lásku jim souzenou.
Zapletené vlály ty vlasy,
jelikož byly vlnité,
nemohly žít bez lásky asi,
patřily dívce zabité.
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: BluePsycho, Orichi, Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)